Το σύστημα συναγερμού αποτρέπει τις διαρρήξεις

Μπορεί οι διαρρήξεις κατοικιών να μην σας φαίνονται πιθανές, δυστυχώς υπάρχουν πολλές στην περιοχή των Ιωαννίνων καθημερινά.

Όλα τα είδη διαμερισμάτων μπορούν να παραβιαστούν και πολλά πράγματα  είναι επιθυμητά από διαρρήκτες. Επιπλέον, συχνά οι παραβάτες ανακατεύουν το σπίτι και προκαλούν ζημιές. Μια παραβίαση του χώρου σας, μπορεί να προκαλέσει αίσθημα ανασφάλειας ικανό να επισκιάσει τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, η πρόληψη είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε όλα τα παραπάνω.

Οι επιτήδειοι προτιμούν να επιλέγουν στόχους όπου ο κίνδυνος να πιαστούν είναι μικρός. Εύκολα αναγνωρίζουν τα σημεία όπου υπάρχουν συστήματα συναγερμού, γεγονός που αποτρέπει τις διαρρήξεις, επειδή ο κίνδυνος για τους ληστές είναι σαφώς υψηλότερος.

 

Υβριδικά συστήματα συναγερμού

Στη σημερινή εποχή όπου η ασφάλεια παίζει πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητα των ανθρώπων, τα υβριδικά συστήματα συναγερμού συνδυάζουν την αξιοπιστία των ενσύρματων συνδέσεων με την ευελιξία των ασύρματων συσκευών. Μπορούν να προσαρμοστούν για να παρέχουν την προστασία που αναζητά ο εκάστοτε πελάτης και είναι εξαιρετικά ασφαλή, καθώς ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες των τελικών χρηστών.

Η ευκολία που προσφέρει η ασύρματη τεχνολογία έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε την ασφάλεια του σπιτιού, καθιστώντας την πιο φιλική προς τον χρήστη. Έτσι, τα υβριδικά συστήματα επιτρέπουν στους σύγχρονους εγκαταστάτες συστημάτων συναγερμού να δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη υποδομή ασφαλείας, διατηρώντας παράλληλα τη διαδικασία εγκατάστασης απλή, ευχάριστη και οικονομικά αποδοτική. 

Συνοπτικά, τα εν λόγω συστήματα έχουν αναδιαμορφώσει το τοπίο της οικιακής και επαγγελματικής ασφάλειας, προσφέροντας τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

– Επιτρέπουν στους εγκαταστάτες να προσφέρουν οικονομικές λύσεις στους πελάτες τους, εύκολες και γρήγορες στην εγκατάσταση. Η μείωση της καλωδίωσης σε ένα χώρο δεν μειώνει μόνο τον χρόνο εγκατάστασης του συναγερμού, μειώνει επίσης την πολυπλοκότητα της όλης διαδικασίας. 

spartan security 3

– Οι ασύρματοι αισθητήρες και οι συσκευές σε υβριδικά συστήματα δεν περιορίζονται από τη φυσική καλωδίωση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε, ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

keeper 7

– Τα υβριδικά συστήματα συναγερμού είναι επίσης συμβατά με συστήματα οικιακού αυτοματισμού. Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν πλήρως τον φωτισμό, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, τα ρολά και άλλες έξυπνες συσκευές για να δημιουργήσουν ένα έξυπνο περιβάλλον για το σπίτι ή το γραφείο, δημιουργώντας εξοικονόμησης ενέργειας. 

GI SECURITY 3

– Τα νέα αυτά συστήματα συναγερμού μειώνουν ή και εξαλείφουν τους ψευδείς συναγερμούς, που εξακολουθούν να αποτελούν μείζον πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων.

False Alarms in Security Systems: How Technology Can Prevent Them - origin  wireless