ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Πελατοκεντρική αντίληψη, βέλτιστη εξυπηρέτηση, μέγιστη παροχή ασφάλειας

Η BSS SECURITY μεΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ.: 3015/39/60/3096-΄β δραστηριοποιείται στον τομέα της Ιδιωτικής Υπηρεσίας Παροχής Ασφάλειας με σκοπό να διαφυλάξει την ανθρώπινη ζωή και την περιουσία.

Αύξηση της εγκληματικότητας σημαίνει
αυξημένα μέτρα ασφάλειας

Λόγω της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας, οι πολίτες βιώνουν καθημερινά τη σωματική και ψυχολογική βία, την ανασφάλεια, την έλλειψη κοινωνικής συνοχής και την προβολή όλων των εκφάνσεων της βίας ως θύματα, ως μάρτυρες. Οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης του κλάδου τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο σχετίζονται με την έξαρση της εγκληματικότητας, την ανάγκη αντιμετώπισης και πρόληψής της. Τείνουν να αυξηθούν οι εγκληματικές ενέργειες εναντίον της προσωπικής και γενετήσιας ελευθερίας, της ζωής, της τιμής, της ιδιοκτησίας, της περιουσίας και άλλων έννομων αγαθών που έχει κάθε πολίτης και τα κατοχυρώνει με το Σύνταγμα και τους Νόμους.

Η BSS SECURITY σήμερα εξυπηρετεί πάνω από 700 συνδρομητικούς πελάτες, μεγάλες εταιρείες και ιδιώτες. Απασχολεί περισσότερα από 15 άτομα από όλες τις ειδικότητες (διοικητικούς υπαλλήλους, τεχνικούς εγκαταστάτες συστημάτων, προσωπικό ασφαλείας και άμεσης επέμβασης, συμβούλους ασφαλείας), κατέχει 5 οχήματα άμεσης επέμβασης και εξυπηρέτησης πελατών. Η συνεχής εκπαίδευση, η ανάληψη έργων ευθύνης, η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες συστημάτων (Bosch, Satel, Dahua), η μεγάλη εμπειρία των στελεχών της και η πελατοκεντρική αντίληψη εγγυώνται την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη μέγιστη παροχή ασφάλειας. Ο τομέας της ιδιωτικής ασφάλειας περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία: Διαφύλαξη της ζωής και προστασία της ιδιοκτησίας (υπό όλες τις μορφές της), κλοπών, επιθέσεων, δολιοφθορών, πυρκαγιών, εκρήξεων, ζημιών.